top of page

Nick Santa Maria Group

Public·12 members
Henry Williams
Henry Williams

ELECTROMECANICXI ORGANE DE MASINI SI MECANISME ##VERIFIED##


muncitor cu inalta calificare. Depistarea din timp si eliminareacauzelor care provoacaiesirea prematura din uz a organelor demasini au rezultate economice importante:micsoreaza opririleneproductive , maresc perioada dintre reparatii si reducecheltuielile pentru efectuarea acestora, eliberand in acelasi timp,pentru alte lucrari, un mare numar demuncitori calificati.
ELECTROMECANICXI ORGANE DE MASINI SI MECANISMEmasinii,utilajului sau instalatiei.'revenirea ruperii diverselorpiese depinde, in mare masura, de stareasistemelor de siguranta ,de blocare si a limitatoarelor. Cresterea duratei deserviciu apieselor masinilor, utilajelor si instalatiilor se realizeaza siprin perfectionarea metodelor de reparare, marirea rezistentei lauzarea pieselor,controlul uzarii principalelor imbinari,modernizarea subansamblurilor,mecanismelor etc.Durata de serviciu apiselor este determinata de marimea uzarii limita, careservestedrept criteriu pentru deplasarea pieselor.


Comportarea in functionare a organelor de masini depinde derezistenta acestora ,care poate fi : !rezistenta la uzura asuprafetelor in contact ( !rezistenta suprafetelor lacoroziune (!rezistenta la oboseala a pieselor in miscare ( !andurantaajustajului realizat lafabricatie intre piesele in miscare .


suprafetelor .In cazul cand posesorii de utilaje nu au in dotaremijloace pentru realizareasuperfinisarii pieselor , care vor lucraprin contat in miscare , este necesar sa!si organizezerodajulsubansamblelor montate dupa reparare in vederea ruduceriiasperitatilor din prelucrari si, deci , marirea rezistenteiorganelor de masini la uzura.


cauza, se modifica jocurile initiale din asamblari, forma,dimensiunile, precum si stareasuprafetelor. >a o anumita valoarea acestor modificari apare o inrautatire brusca a insusirilor dee"ploatare ale anumitor mecanisme sau ale intregii masini!unelte,fapt care determinareparatia.


)btinerea unei productii de buna calitate este conditiaobligatorie pentru stabilireamarimii uzarii limita a organelorcomponente, ale masinilor, utilajelor si instalatiilor.&ceastase refera in primul rind la piesele principale ca:batiuri, mese, arbori principali, etc., de caredepind precizia sicalitatea e"ecutiei. 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page